again about "LOVE"

again about "LOVE"

my friend just say for men..."love" its a different thing with "sex", I agree, indeed. sex just one in a million w...
EXODUS

EXODUS

EXODUS first impression: 15 Mei 2006 Experience is something you don't get until just after you need it. buat gue yg dagh ...
CUMULATED OPINION

CUMULATED OPINION

kadang keseharian tampak seperti kilasan iklan yang melesat dan hanya menampakkan titik tertentu dari ingatan, titik itulah yang tersimpa...
Solitude

Solitude

SOLITUDE gersang ini begitu beda, benar kata2 lo bro... sisi-sisi lain yang selama ini menjadi tabir kepribadian yang melindungi gua g...
SETTLEMENT DAY ...

SETTLEMENT DAY ...

F ri endship needs more than just understanding in each other , we named it "LOYALTY" Impossible banget kalo gw bisa kenal Dam...